Restaurant De Smaak ambassadeur bij Hospitality Awards

Maandag 26 november werden voor de 11e maal de Hospitality Awards uitgereikt in San Marco Village Schelle . Dit zijn “ De Oscars van de kleine middenstanders en ondernemers in Vlaanderen”. De wedstrijd wil een positieve impuls geven aan de horeca- en retailsector door een hartverwarmende en ondersteunende stem te laten horen vanuit de bevolking.

Vooral klanten van de genomineerde zaken konden hun stem uitbrengen. Ruim 400 genodigden (genomineerde Horeca- en Retail uitbaters) waren aanwezig bij de uitreiking. De ambassadeurs werden ‘Parein’, Sauna en Wellnesscenter te Beveren in de categorie Retail en Restaurant ‘De Smaak’ te Broechem in de categorie Horeca.

Horeca Awards

Verder waren er nog Horeca Awards in verschillende, talrijke, categorieën.
Hotel De Castillion te Brugge stond als eerste bij de Award voor Klantvriendelijkste Belgische privé hotels en B&B. Bij de Award voor Klantvriendelijkste Belgische All-round Restaurants staat Restaurant Mi Media Naranja uit Lommel op de eerste plaats. Een Award voor Klantvriendelijkste Belgische All-Round – Gastronomische Restaurants was er voor restaurant Ter Leepe uit Zedelgem. Bij de Award voor Klantvriendelijkste Belgische Brasseries/Tavernes/Eethuizen stond Brasserie Anso uit Geraardsbergen op de eerste plaats. De Awardlijst voor Klantvriendelijkste Belgische Afhaalzaken/Broodjeszaken/Frituren/Pizzeria’s werd aangevoerd door Frituur De Volle Fritzak uit Tielt-Winge. De Award voor de Klantvriendelijkste Belgische Drankgelegenheden/Wine- en Cocktailbar/Cafe ging naar Cafe/eethuis Botteltje te Oostende. Op de eerste plaats voor de Award voor Klantvriendelijkste Belgische Koffie/Thee/Lunchrooms/Ijssalons stond Brasserie/Eethuis ’t Hofeind te Merksplas. Ook voor de Klantvriendelijkste Belgische Cateraars/Traiteurs/Feestlocaties was er een Award en stond Traiteur Service Sigrid uit Schilde op de eerste plaats. In deze tijden van Adults Only mocht Restaurant De Nieuwe Lekkerbek te Ruiselede terecht de eerste plaats innemen bij de All-Over Award voor meest Kind-fietsvriendelijke Horecazaak.