Panos opent honderdste City-winkel in het winkelhart van Namen

In de belangrijkste winkelstraat van Namen (Rue de Fer) komt de nieuwste Panos City van België. Het is de honderdste winkel binnen het Panos City-concept in België en Nederland, en de vijfde in Wallonië.

De nieuwe zaak past in de groeistrategie van de Belgische marktleider voor belegde broodjes, zoete bakkerijproducten en warme snacks. “We willen de volgende jaren sterk inzetten op meer verkooppunten in Wallonië”, zegt managing director Karl Selleslags. De opening wordt gevierd met duizend vouchers voor een gratis koffie.

De Panos groep is met ‘Panos City’ actief in stadscentra en shoppingcenters. Deze locaties zijn van groot strategisch belang. In totaal zijn er al 96 City-winkels in België en 4 in Nederland. Na Moeskroen, Bergen, Louvain-la-Neuve en Messancy komt er een vijfde Waalse City-winkel bij in Namen. Klanten kunnen er terecht in een gezellig en modern interieur waarin beleving, gastvrijheid en verse, kwalitatieve producten centraal staan. Net zoals in de andere Panos-zaken kunnen klanten hier ook rekenen op een snelle service.

De Panos City van Namen zal worden uitgebaat door Patrick De Craecker, een gediplomeerde traiteur, gespecialiseerd in het uitbaten van diverse horecazaken. Mede-uitbater Emmanuel Pierrard heeft ook heel wat ervaring opgebouwd als traiteur. Het ondernemerskoppel heeft drie personeelsleden in dienst.