Ambassadeurs Lekker Oost-Vlaams

Lekker Oost-Vlaams huldigde tijdens Horeca Expo, op dinsdag 20 november, zijn ambassadeurs. Streekwinkels, horecazaken, B&B’s en traiteurs werden gelauwerd voor hun inspanningen in het promoten van Oost-Vlaamse streekproducten.

De ambassadeurs leveren dagdagelijks inspanningen om de Oost-Vlaamse streek- en hoeveproducten op de kaart te zetten. Toch vraagt het wel wat moed en inspanning om niet bij de vertrouwde leverancier alle producten in één keer te bestellen. Vaak moeten er wat meer kilometers en afspraken gemaakt worden om die lokale producten in huis te krijgen. En juist die inspanning wil Lekker Oost-Vlaams naar waarde appreciëren.

Zeven Ambassadeurs

De zeven ambassadeurs 2018-2019 zijn: B&B Het Blauwe Huis – Sint-Goriks-Oudenhove (Zottegem), B&B Vienna te Lokeren, Streekwinkel Maison Sucrée te Nevele, Traiteur/cateraar 123Klaar – Meerdonk (Sint-Gillis-Waas), Traiteur/cateraar De Keukentafel – Gent, Agathea – Landskouter (Oosterzele) en Bistro Gustaaf te Wetteren.