Sligro-ISPC Antwerpen geopend

Na een exclusief openingsfeest op maandag 26 november, zwaaiden de deuren van Sligro-ISPC Antwerpen op dinsdag 27 november open voor de professionelen. Deze eerste Sligro-ISPC is gevestigd op ’t Eilandje in Antwerpen, en zal als boegbeeld dienen voor de ombouw van ISPC Luik (voorzien in 2019) en Gent (voorzien 2020/2021).

In deze vestiging, die een oppervlakte beslaat van ca.16.000 m², wordt het high end ISPC assortiment voorgesteld, evenals het midden-en basisassortiment van Sligro, incl. de huismerken. Het aanbod is breed en diep, zowel in food (met semi-vers, dagvers, diepvries), wijn & gedistilleerd en aan food gerelateerde non food.  Exclusieve merken of bedrijven waar Sligro ofwel eigenaar ofwel aandeelhouder is, zitten in het uitgebreide aanbod. Dit zijn productiebedrijven als Culivers (kant-en-klare maaltijden), Maison Niels De Veye (kant-en-klare patisserie), Smitvis en Océan Marée (vis) en verspartners als Kaldenberg (vlees), Smeding (AGF), Ruig (wild en gevogelte). Ook keukeninstallateur Bouter krijgt heel wat ruimte op het Sligro-ISPC platform.

Sligro-ISPC stelt dat het geen prijsbreker wil zijn, maar marktconforme prijzen biedt. Sligro-ISPC Antwerpen telt 55personeelsleden (FTE), die geselecteerd werden op hun specifieke professionele kennis, zodat zij het professionele cliënteel perfect kunnen adviseren en inspireren. Sligro-ISPC Antwerpen wil vooral een zelfbedieningsgroothandel zijn, maar kan ook de klant beleveren.