Overname van Van Hessen B.V. in Nederland, Van Hessen N.V. in België en Van Hessen SUARL in Senegal

Per 1 oktober 2018 is Van Hessen, leverancier van automatiseringssystemen voor de Horeca, overgenomen door Ronnie Hinrichs. Ruud Clements zal voorlopig nog werkzaam blijven binnen Van Hessen om zorg te dragen voor een degelijke overdracht.

Ruud Clements staat al meer dan 30 jaar aan het roer van beide organisaties en heeft het bedrijf gebracht waar het nu staat. Hij heeft, om de continuïteit van de organisatie op de lange termijn te borgen, gezocht naar een externe nieuwe eigenaar voor Van Hessen.

Met de verkoop van Van Hessen aan Ronnie Hinrichs heeft de onderneming een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar.

Ronnie Hinrichs is in het verleden werkzaam geweest bij Micros Retail & Hospitality waar hij diverse sales- en operationele functies bekleed heeft.

Ronnie Hinrichs heeft de aandelen van Ruud Clements binnen Van Hessen B.V. en Van Hessen N.V. overgenomen en is vanaf nu het nieuwe aanspreekpunt. Hij zal per direct de organisatie gaan leiden samen met Kris Christens die General Manager en medeaandeelhouder blijft van de Belgische entiteit en met Peter Laheij die Commercieel Directeur en medeaandeelhouder blijft voor de Nederlandse entiteit.

“Voor de klanten en de medewerkers van Van Hessen is deze stap goed nieuws. Het is onze ambitie om de bewezen succesformule te continueren en verder uit te bouwen. Van Hessen beschikt over een goede marktpositie, bekwame en enthousiaste medewerkers, een groot klantenbestand en betrouwbare leveranciers. Op basis hiervan zal Van Hessen nieuwe kansen benutten om de huidige marktpositie in de Benelux en West-Afrika nog verder uit te bouwen.” Aldus Ronnie Hinrichs, Managing Director Van Hessen.