Pillows Grand Hotel Reylof opent deuren

Op 6 oktober was het zover: na een renovatie van ongeveer 3 maanden, opende Pillows Grand Hotel Reylof de deuren. Eens je binnen in het hotel bent, herken je het oude Sandton Grand Hotel Reylof niet meer. 

Het Pillows Hotels team en Lot Sturm, binnenhuisarchitect, maakten van dit hotel een warm verwelkomende en inspirerende plek in hartje Gent. Terwijl je wagen veilig geparkeerd wordt, brengt de imposante draaitrap je naar the Living op de eerste verdieping, het hart van het hotel, waar ontspanning en All Day Dining centraal staan. Dit is ook de plek waar een Pillows-host je verwelkomt en je alles te weten komt over het hotel en de Gentse binnenstad.

Culinair kan je genieten van een heerlijk served breakfast de hele dag lang, een coffee-to-go van de Espresso bar, een huisgemaakte zoetigheid waarvan je geniet aan de openhaard of een fris glaasje wijn uit de Wine Bar. In de Bistro kan je de klok rond genieten van eenvoudige, eerlijke en gezonde gerechten. Daarnaast heet het vernieuwde LOF restaurant je van harte welkom met een uniek menu dat werd samengesteld door chef Jasper Maatman en de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw. Hier worden niet enkel je smaakpapillen verwend maar geniet je ook van een oogstrelend, elegant interieur.

Binnenhuisarchitect Lot Sturm vertelt: “Het Pillows Hotels team en ik hebben ons laten inspireren door het prachtige historische gebouw, maar ook door designtrends die je kan spotten in trendy steden als Kopenhagen, Stockholm en natuurlijk Parijs, waar ze vaak precies de balans tussen klassiek, vintage en modern weten te creëren.” Het resultaat is een licht en fris interieur met een rijk en elegant gevoel. Ook de 157 uiterst luxueus ingerichte kamers en suites stralen de perfecte mix uit van hedendaags comfort en klassieke stijl. Gasten voelen zich onmiddellijk thuis in de ruime kamers met grote ramen en veel licht en genieten met volle teugen van de historische details, unieke kunstwerken, het geweldig Pillows-bed met Egyptisch bedlinnen en de ruime badkamer met regendouche en/of bad.

Het grote terras in de binnentuin blijft een place to be . De uitgebreide SPA met schoonheidsspecialisten, een sauna, hammam, wellnessbad en fitness wordt heropend eind 2018.

Pillows Grand Hotel Reylof beschikt ook over vier Private Dining Rooms en acht vergadersalons van 10 tot 120 personen, voorzien van de meest recente technologische installaties (70 inch-tv en click & share-presentatiesysteem) en badend in het daglicht.