Foodmaker terug in Antwerpen

Nog voor het einde van het jaar opent Foodmaker een nieuwe vestiging op de Antwerpse Meir . Foodmaker dat ook vestigingen heeft in Brussel, Gent, Vilvoorde, Hasselt was een tijdje weg uit Antwerpen maar komt dus terug. Ook in Gent was Foodmaker even van de radar om kort daarop terug te keren.

Die terugkeer van de producent van gezonde en verse voeding naar de belangrijkste winkelstraat van Antwerpen komt er na de sluiting van de filialen in de Antwerp Tower op de De Keyserlei en op de Melkmarkt. Het filiaal van Foodmaker in de Antwerp Tower op de De Keyserlei moest recent door afbraakwerken noodgedwongen sluiten. Tot voor kort konden Antwerpenaren terecht in het filiaal op de Melkmarkt. Ook dit filiaal sloot recent de deuren, en wordt dus vervangen door een nieuw en veel groter filiaal op de Meir. Lieven Vanlommel, ceo Foodmaker: “In een stad als Antwerpen is plaats voor een grote vestiging van Foodmaker. Daarom besloten we het kleinere filiaal op de Melkmarkt te sluiten en zo opnieuw ruimte te maken voor een echte flagshipstore. Het pand op de Meir is een ideale locatie voor onze nieuwe plannen.”

Expansieplannen

Foodmaker staat bekend om op een duurzame wijze verse, gezonde en lekkere voeding zonder toegevoegde smaakstoffen, zonder toegevoegde bewaarmiddelen, zonder geraffineerde suiker, maar bomvol verse groenten en gezonde voedingsstoffen te presenteren. Wraps en sandwiches,bowls met salade’s en pasta’s, belegde broodjes en soepen en smoothies vegetarische maaltijden, enz… . Het assortiment is te vinden in hun 8 filialen in België en Nederland, bij Delhaize en in diverse corners over het hele land. Foodmaker wil in 2019 haar omzet verdubbelen. De komst van het nieuwe filiaal in Antwerpen is een belangrijke stap in deze expansieplannen.