Domino’s Pizza opent vestiging in Harelbeke

Domino’s Pizza opende op 12 oktober de deuren van een nieuwe winkel in Harelbeke. Dit is de 65e winkel van de pizzaketen in België. De winkel is gevestigd aan de Gentsestraat 60 en biedt dertig zitplaatsen. Naast bezorgen en afhalen is het daarom ook mogelijk om in de vestiging te eten. De franchisenemer van de vestiging in Harelbeke is Hussein Mamlouk.

Hussein werkt al meer dan 10 jaar voor Domino’s Pizza en is van pizzabakker uitgegroeid tot franchisenemer. Naast de nieuwe winkel in Harelbeke, heeft Hussein ook vestigingen in Gent en Kortrijk. Hussein: “Ik kijk er naar uit om de inwoners van Harelbeke kennis te laten maken met onze vers bereide pizza’s. Ook in deze vestiging heb ik kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Ik wil de inwoners van Harelbeke dan ook kennis laten maken met de kwalitatieve producten en service waar Domino’s Pizza voor staat.” Het interieur van de vestiging heeft moderne industriële accenten waardoor een bijzondere eigentijdse ambiance ontstaat. Daarnaast is de vesting bijzonder ruim opgezet met dertig zitplaatsen. Voor de bezorging wordt zowel gebruik gemaakt van E-bikes als scooters. Om een zo goed mogelijke service te bieden, stimuleert Hussein zijn klanten om bestellingen zoveel mogelijk direct te plaatsen op Dominos.be. Hussein vult aan: “Wanneer klanten direct via Domino’s bestellen, ervaren zij meer bestelgemak en kunnen klanten profiteren van extra kortingen.”

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1993 gevestigd in België en heeft hier inmiddels meer dan 60 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 15 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.be.