Budget hotel in Knokke

https://www.accorhotels.com/A009

Langs de Kalvekeetdijk in Knokke-Heist is het gloednieuwe Ibis Budget Hotel (Accor – hotelgroep) officieel geopend. Het nieuwe hotel staat op de hotelsite Knokke-Heist Resort. Op dezelfde site wordt ook nog een Mercure hotel met 89 kamers & 130 vakantieresidenties opgetrokken. Een beeld dat ook al bovenop het station van Blankenberge te zien is.

Budget

Bij het budget hotel staat hier BUDGET wel dubbel geschreven. De goedkoopste kamerprijs is 44 euro per nacht volgens de periode. Boeken kan alleen on line. Bij aankomst hoef je daardoor aan de receptie immers enkel nog je naam te bevestigen op een smartphone . Zo is het ganse hotel een technisch snufje waardoor op veel kosten bespaard wordt. WiFi is gratis. De buitenkant van het hotel is meteen een illustratie van de binnenkant. Eenvoudig, modern maar gezellig zonder te vloeken met de omgeving. Het hotel mag dan al niet midden in het centrum gelegen zijn er zijn ook fietsen te huur en een half uur voetstappen brengt de bezoeker in het hart van de luxe badstad. Het hotel telt 68 budgetvriendelijke kamers die ondanks hun eenvoud aan alle wensen kunnen voldoen. Er is een bar met een beperkte drankenkaart en mocht die niet open zijn dan is er een drankenautomaat die de dorst kan lessen. Wie dat wenst kan genieten van een uitgebreid ontbijt hoewel dat geen verplichting is.