Sergio Herman en Gert Verhulst samen in pop-up restaurant.

Foto: Churchill Club-Sergio Herman

Sergio Herman opent op 7 oktober samen Gert Verhulst het pop-up restaurant ‘De Churchill Club’ in het pop-up theater van Studio 100 te Puurs. De Club moet de ultieme VIP-formule van de nieuwe theatersensatie ‘40-45’ worden . Daarmee willen Gert en Sergio de beleving ook op culinair vlak naar het hoogste niveau tillen.

De gasten (maximum 50)  krijgen een eigen persoonlijke overdekte VIP parking aangeboden dicht bij de ingang van Churchill Club. Er volgt een persoonlijke ontvangst in het tijdelijke restaurant dat in de look & feel van de jaren 40 ingericht werd. Aperitief en fingerfood à la Sergio Herman gaan een exquis 5-gangendiner vooraf. In de zaal dan zijn de beste plaatsten voorbehouden voor de VIP’s. Na de voorstelling is er koffie & zoet tijdens het nagenieten in de Churchill Club-lounge. In de fumoir zal er een digestief staan met aangepaste sigaren. Afsluiter wordt een ontmoeting met de cast.
ChurchillI

In de “CHURCHILL CLUB” wil men eer betonen aan de Britse eerste minister die verdomd goed wist hoe belangrijk de culinaire omkadering was bij politieke en diplomatieke onderhandelingen. Het moet er genieten worden van wat Sergio Herman verbindt met Winston Churchill: het talent van de meester-schilder. Churchill houdt het bij landschappen, Herman bij smaakexplosies. Voorlopig blijft de pop-up open tot 6 januari tenzij er nog extra voorstellingen bijkomen. Momenteel zijn er meer dan 200.000 tickets voor de spektakelmusical verkocht.