Jupiler 0/0% bij 0-0

Alcohol vrije bieren zijn aan een opmars bezig. De strijd om de gunst van de consument is soms bikkelhard.  AB Inbev hoopt  tegen 2025 minstens een vijfde van zijn totale biervolume te halen uit laag- of niet alcoholische bieren.

Om haar alcoholvrije Jupiler 0/0% te promoten pakt de Leuvense brouwer uit met een stunt in voetbalstadions. Elke speeldag zullen er tijdens de Pro League wedstrijden gratis Jupiler 0/0% geschonken worden zolang er 0-0 op het scorebord staat. De campagne werd gelanceerd  op 14 september in het Jan Breydelstadion waar Club Brugge Lokeren ontving. Na 8 minuten kon de campagne al afgeblazen worden want Lokeren zette de 0-1 op het scorebord. Bij andere matchen van hetzelfde weekend bleef de 0-0 wel soms staan en konden de supporters dus genieten van Jupiler 0/0%. Nu wachten op een voetbalwedstrijd België – Denemarken ? Eens kijken of Carlsberg dan ook op de proppen komt met hun alcoholvrije Carlsberg.