Culibel blijft groeien

In aanloop naar de Culibel gids 2019 is de Culibel familie alweer uitgebreid met een tiental nieuwe leden. Het grote nieuws bij Culibel is wellicht dat  de vereniging Club Prosper Montagné met open armen werd ontvangen als culinaire partner. Culibel is een culinaire vereniging die professionals en sympathisanten uit de horeca samenbrengt.

Respect voor elkaar en liefde voor het beroep staan centraal. De enthousiaste vakmensen die deel uitmaken van Culibel treden samen naar buiten met heel wat leuke én rendabele initiatieven. Alle leden worden samengebracht in een handige gids die geen gids is met sterren vorken prijzen of wat dan ook maar waar de samenhorigheid van de leden wat duidelijk opvalt. Culibel, de kunst van het tafelen, heeft de bedoeling om ervaringen uit te wisselen, en collega’s beter te leren kennen. Verscheidene events, netwerken, bedrijfsbezoeken en vooral een groot gevoel van collegialiteit ondersteunen de basisgedachte van Culibel. Bij deze groep van professionelen wordt er geen onderscheid tussen een landelijke B&B of een viersterrenhotel geen verschil tussen het alternatieve eetcafé, de bistro of het met sterren overladen restaurant.

De gids die bij alle leden te verkrijgen is biedt ook aan de klanten van de opgenomen restaurants de kans om via “Wordt Culibel foodie” de talrijke activiteiten van Culibel mee te volgen. Voor lidmaatschap of info kan je steeds terecht bij info@culibel.be of alain@culibel.be. Ook via deze website van Horecaplatform.be zullen we u regelmatig op de hoogte houden van de activiteiten van deze no-nonsens culinaire club