Beverse topchef en horecaondernemer starten met culinair avontuur in Schilde

Topchef Wouter Van der Vieren en horecaondernemer Bjorn Meersman openen samen restaurant Casello in Schilde.

Ze komen allebei uit Beveren en kennen elkaar al lang. In het restaurant gaat Wouter Van der Vieren zich bezig houden met het culinaire aspect, terwijl Bjorn Meersman het financiële voor zijn rekening neemt. Wouter Van de Vieren haalde met Clandestino een Michelinster binnen, maar moest sluiten door financiële perikelen. Tot voor kort zette hij zijn talent in ten dienste van andere chefs in restaurant WY in Brussel en Likoké en was hij aan de slag in Brabohoeve in Schilde, dat uitgeroepen werd tot Brasserie van het jaar. Bjorn Meersman is gekend van restaurant Bebronna in Kallo en het clubhouse van Golf Beveren. De nieuwe zaak Casello is een nieuw culinair avontuur. Casello wordt een gastronomisch restaurant met invloeden uit Italië en het Oosten. (pvo)