32.500 euro voor Sterren op de Grasmat

Op 2 september namen een 20-tal teams van sterrenrestaurants het op tegen elkaar tijdens een voetbaltornooi voor het goede doel te Mechelen. De organisatoren en initiatiefnemers (waaronder Axel Colonna-Cesari – Restaurant Centpourcent ) ontvingen op het recreatiedomein niet alleen sportief, culinair talent maar ook heel wat supporters en sponsors.

De winnaar van het voetbaltornooi werd het team van restaurant Boury uit Roeselare dat daarmee de mensen van The Jane aan de kant schoof.  Het hoofddoel van het culinair, sportief evenement was om zoveel mogelijk geld op te halen voor G-Sport Vlaanderen. G-Sport zet zich in om anders valide mensen toch aan sport te laten doen. Tijdens het  avondevent bij Porsche Centre Mechelen reikten de organisatoren de cheque uit van 32.500 euro aan Greet Dupain van G-Sport Vlaanderen. Daarnaast steunde Sterren op de Grasmat 2018 ook de goede doelen: G-team KV Mechelen, G-ploeg Nieuw Boechout, Ten Dries en Sjarabang. De vijf edities samen brachten tot nu toe in totaal 102.500 euro op. Hopelijk komt er volgend jaar een nieuwe editie.