Derde zaak in Cadzand voor Sergio Herman.

Met Blueness in strandhotel Cadzand-Bad heeft Sergio Herman zijn derde zaak in Cadzand. De lobbybar is gevestigd in het Strandhotel van de Zeeuwse badplaats en staat in het teken van Japans georiënteerde cocktails en barfood.

Met Blueness, is Sergio niet aan zijn laatste alomvattend project bezig in Cadzand. Pure C ook in het hotel en AIRrepublic wat verder op dragen al zijn stempel. In de nieuwe bar staan 20 gerechten op het menu, gemaakt van Zeeuwse producten met een Japans tintje. Ook worden verschillende sake’s en cocktails geserveerd .

De opening van Blueness heeft alles te maken met de vernieuwing van het Strandhotel die in het voorjaar van 2019 volledig rond moet zijn. De gasten kunnen er genieten van verschillende horecaconcepten . Pure C blijft dé plek voor fine dining en de vorig jaar geopende brasserie

AIRrepublic blijft het adres voor klassieke bereidingen van vis-, schaal- en schelpdieren. Maar er was nog geen goede lobbybar met internationale uitstraling waar hotelgasten en passanten een aperitief kunnen drinken en wat kleine gerechten kunnen bestellen. . Zonder zijn Zeeuwse roots te verloochen toont Sergio in Bleuness dat hij  verknocht is aan het Japanse smaakpalet. De ingetogen sfeer, gefocust, gedisciplineerd en de gastvrijheid, een smaakpalet dat puur en precies is. Dat concept wil de sterrenchef ook bij Blueness neerzetten.  Blueness biedt plaats aan 36 gasten; 14 aan de bar en 22 in nisbankjes en kleine tafeltjes met uitzicht op de bar en open keuken. Daarnaast biedt het balkon plaats aan gasten die enkel iets willen drinken .