Nationaal Catering Congres

Als er al eens iets mis loopt of er zijn nieuwe trends in de café en de restaurant sector dan haalt dat nogal snel de nationale pers. Er moet al een grote voedselvergiftiging zijn als de catering of de grootkeuken in de schijnwerpers loopt. Nochtans is ook deze markt in volle ontwikkeling en wordt er constant uitgekeken  en naar de toekomst.

Tijdens het Nationaal Catering Congres op 4 oktober in Antwerpen  komt men alles te weten over de cateringmarkt van de toekomst.  Welke behoeften hebben werknemers als het gaat over eten en drinken op het werk, vandaag en in de toekomst? Hoe tevreden zijn werknemers over de catering en facilitaire diensten op het werk? Hoe ziet het bedrijfsrestaurant van de toekomst eruit? Gaan we vooral moeten blijven innoveren of eerder versoberen? Welke rol zal duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen spelen als het gaat over eten en drinken op het werk? Hoe kunnen we meer rendement halen uit catering en hoe maken we de nieuwe keuze tussen eigen beheer of uitbesteden? En hoe presteren de grote cateraars vandaag volgens hun gasten?

Laatste trends

Dit congres staat volledig in het teken van de laatste trends en actuele ontwikkelingen binnen de Belgische cateringmarkt. Toonaangevende sprekers uit de cateringindustrie delen er hun kennis en inzichten! Om 13u is er de ontvangst. Na het welkomstwoord door Gert Laurijssen, directeur van Foodservice Alliance heeft Liesbeth Velema, onderzoeker bij het Voedingscentrum het over nieuwe manieren om gezonde voeding te stimuleren in bedrijfsrestaurants . Voor de netwerkpauze is de micro voor Gert Laurijsen, directeur van Foodservice Alliance die toelichting zal geven over het Nationaal Catering Onderzoek België: Verwachtingen van consumenten en facilitaire medewerkers. Met catering inspelen op behoeften van de multiculturele maatschappij, daar zullen Hannah Benallal & Ary Maes , Etnoconsultants bij Iconium het over hebben. Als afsluiter is er een debat over de toekomst van catering en grootkeukens in België. Bart Matthijs, CEO van Compass Group België, Jo Huygebaert, CEO van Belgocatering en Jan Van Eyck,  CEO van Group Van Eyck zullen hierbij hun mening formuleren. Dit niet te missen congres heeft vanaf plaats in het congrescentrum Ter Elst Kattebroek 1 te Edegem vanaf 13.00u tot 18.00u. Info: 150 euro (ex BTW) per ticket. Foodservicealliance.be, info@foodservicealliance. 014 70 33 12