Duurzame primeur op Gastvrij Rotterdam: The Green House Pop-up Restaurant

Gastvrij Rotterdam presenteert dit jaar een duurzaam restaurant op de beursvloer met de komst van ‘The Green House Pop-up Restaurant’. Dit is een afgeleid concept van het circulaire horecapaviljoen The Green House in Utrecht, een initiatief van foodservice organisatie Albron.

Bezoekers van Gastvrij Rotterdam kunnen zich in ‘The Green House Pop-up Restaurant’ laten inspireren door verschillende duurzame en circulaire toepassingen uit The Green House; de urban farm, koken zonder stekkers, meubels gemaakt van gerecyclede materialen, de biologische wijnen van LFE,  samenwerking met lokale leveranciers  en The Colour Kitchen, waardoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer helemaal meetellen.

Robert Melaard, Exhibition Manager Gastvrij Rotterdam: “Wij zijn trots dat we het concept van The Green House een prominente plek kunnen geven op de beursvloer. Op deze manier kunnen wij bezoekers inspireren hoe men duurzamer kan ondernemen met heel concrete toepassingen en laten zien dat circulair koken vooral ook heel smaakvol is. Daarnaast bieden we voor het derde jaar op rij bezoekers en exposanten de mogelijkheid om in een restaurant op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam iets te eten en te genieten van een goed glas wijn.”

Gastvrij Rotterdam 2018
De 6e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy. ‘The Green House Pop-up Restaurant’ heeft 40 zitplaatsen en is alle dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Reserveren is niet mogelijk, met uitzondering voor groepen vanaf 8 personen. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. Meer informatie is te vinden op http://www.gastvrij-rotterdam.nl.

The Green House

The Green House is een circulair restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Het paviljoen van The Green House is volledig circulair en zeer duurzaam gebouwd. Meer informatie is te vinden op https://www.thegreenhouserestaurant.nl/.