Twee op vijf zakenreizigers prefereert hotelloyaliteitspunten boven veiligheid

Hotelloyaliteitspunten zeer belangrijk

schema met wensen van hotelgebruikers
hotelloyaliteitspunten belangrijker dan veiligheid

Wereldwijd geeft bijna twee op de vijf zakenreizigers de voorkeur aan het ontvangen van hotelloyaliteitspunten ongeacht het veiligheidsaspect.

 

 

Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van wereldwijde zakenreismanagementorganisatie Carlson Wagonlit Travel. Reizigers zijn bij hun keuze voor een hotelaccommodatie duidelijk zeer gericht op het verkrijgen van loyaliteitspunten. Desondanks maken zakenreizigers zich wel degelijk zorgen om hun veiligheid tijdens hun zakelijk verblijf. Op de vraag wat het gevoel van onveiligheid veroorzaakt antwoordde de helft van de ondervraagde reizigers zich het meest zorgen te maken over een eventuele indringer in hun hotelkamer (pvo)