Corendon Village Hotel Amsterdam wordt grootste hotel in Benelux

Corendon Village Hotel & Resorts ontvangt begin juni haar eerste gasten

Corendon hotel in Amsterdam
Corendon Hotels en Restaurant: grootste van de Benelux

Het Corendon Village Hotel Amsterdam telt 680 kamers en is meteen het grootste hotel in de Benelux. Het Corendon Village Hotel Amsterdam is gevestigd in het voormalige Sony kantoorpand in Badhoevedorp, dat werd getransformeerd in een hotel.

 

 

 

Corendon stak 80 miljoen euro in het project. Het Corendon Village Hotel Amsterdam is een viersterrenhotel dat beschikt over 680 kamers, verspreid over drie gebouwen. Het hotel biedt zowel zakelijke als vrijetijdsfaciliteiten zoals meerdere restaurants en bars, een SPA met zwembad en fitnessruimte, een bioscoop, elf vergaderzalen. Corendon verzorgt ook een shuttleservice naar Amsterdam Centrum en Amsterdam Airport Schiphol (pvo)