Belgisch eten voor Rode Duivels

Vlees
Belgisch vlees voor Rode Duivels

Eten zal Belgisch zijn voor Rode Duivels

De Rode Duivels zullen ingrediënten van bij ons op hun bord krijgen. Net als wij, zijn onze spelers erg bewust bezig met hun voeding, zegt Bartel Dewulf, de chef van de Rode Duivels.

 

 

 

 

 

“Op verplaatsing zijn de maaltijden net zoals thuis een belangrijk moment: iedereen samenbrengen rond een lekkere maaltijd.

Voor de maaltijden van onze spelers kiezen we ook bewust voor vlees van bij ons: het biedt hen de nodige kracht en voedingsstoffen om hun training en de inspanning van de wedstrijden te ondersteunen.”

Als chefs voor de Rode Duivels, de Red Flames en de U21 zijn zowel Frédéric Decruyenaere als Bartel Dewulf heel erg bewust bezig met de voeding die de spelers voorgeschoteld krijgen.

Oorsprong

“Daar speelt de oorsprong van de ingrediënten een immens grote rol en kiezen we steevast voor producten van bij ons. Ook in Rusland. Voor de voeding van onze spelers in Rusland zorgen we er ook bijvoorbeeld voor om belangrijke voedingsmiddelen zoals vlees mee te nemen naar Rusland.

 

In België zijn we heel erg goed in het produceren van zeer kwalitatieve voedingsproducten. Daarom dat wij bewust kiezen voor de kwaliteit van bij ons.” Hopelijk heeft het een positieve invloed op de resultaten. (CL)