In goede handen met Debic

Als chef werkt u het liefst met producten die u vertrouwt. Ingrediënten waar u op kunt bouwen en waarvan u weet dat ze het beste resultaat opleveren, zowel op vlak van smaak als kwaliteit. Debic streeft ernaar om dat alles én meer te bieden, zodat u en uw klanten het hele jaar door in goede handen zijn.


Het roomassortiment van Debic beantwoordt aan de noden en wensen van professionals zoals u. Elke room heeft zijn eigen, unieke eigenschappen, zodat u ermee aan de slag kan gaan voor elk type creatie: warm of koud, zoet en hartig.
Dankzij hun uitzonderlijke gebruiksgemak kan iedereen met deze romen aan de slag. Zo krijgt u telkens een perfect eindresultaat en kan u uw eigen tijd beter verdelen.

Pakken inspiratie voor handen

Een succesvolle zaak creëert u niet alleen. Daarom biedt Debic u heel wat tips, tricks en recepten waarmee u een jaar lang aan de slag kunt in uw zaak. Van amuse tot dessert: de romen van Debic tillen uw hele menu naar een nóg hoger niveau.

Gloednieuwe brochure

Speciaal voor u bundelde Debic al deze inspiratie in een gloednieuwe brochure boordevol verrassende creaties. Vraag uw GRATIS exemplaar nu aan via onderstaande knop en ga zelf aan de slag met de romen van Debic!

Altijd in goede handen met deze romen van Debic

Een onovertroffen, volle roomsmaak, een gegarandeerd eindresultaat en ultiem gebruiksgemak: het roomassortiment van Debic biedt het allemaal!

FrieslandCampina Professional
­­Grote Baan 34,
3560 Lummen
info.be@debic.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*