
Na praktisch 3 maanden lockdown waarin wij jullie bleven informeren via onze facebookpagina’s, de digitale nieuwsbrief ‘horecamail’ en onze website www.horecaplatform.be, kunnen wij melden dat onze 4 horecagerichte vaktijdschriften Restaurant Business, Café&Bistro, Hotel Business en Frituur&Snack gepubliceerd zijn.
In Restaurant Business en Café&Bistro kijken we volop naar de toekomst, met onder andere een interview met Filip Vanheusden (voorzitter van Horeca Vlaanderen), een analyse van de heropstartfase, een overzicht van aandachtspunten, 10 tips naar het ‘nieuwe normaal’, en enkele getuigenissen van horeca-uitbaters. https://magazines.evolution.be/restaurant-business-juni-2020/ en https://magazines.evolution.be/cafe-bistro-juni-2020/
In Hotel Business brengen wij een beeld over hoe een hotel er zal uitzien na COVID-19, gingen wij op zoek naar de ‘helden van de hotellerie’, zijnde creatieve hoteliers die openbleven en een mooie steun betekenden voor de zorgverleners. Dimitri Thirion, voorzitter van Hotels regio Brugge vzw, heeft het over de mooie start van het jaar, en de daaropvolgende crash, die de Brugse hoteliers nog meer samenbracht. Niet corona-gerelateerde artikels gaan over de problematiek van geluidsoverlast in hotels, revenu management – dat nu wel heel actueel is, en bio in hotels. Daarnast brengen we nog reportages over Hotel Zuid (Genk), De Rooi Pannen (Breda), en Zorghotel Domein Polderwind (Zuienkerke). https://magazines.evolution.be/hotel-business-juni-2020/
Frituur&Snack belicht veggie, vegan en bio als toekomstgerichte trends, geeft een antwoord op de meest gestelde vragen over frituuroliën en -vetten, en brengt reportages over Frietketel Gent, West-Friet Roeselare, en Bengie’s Frituur Temse. https://magazines.evolution.be/frituur-snack-juni-2020/
Geef als eerste een reactie