1+1 gratis in Mechelen

Het is geen slogan van één of andere supermarkt maar van de stad Mechelen. Bij het begin van de zomer lanceerde men in Mechelen al een campagne waarbij bezoekers aan de stad die twee hotelnachten boekten er een derde gratis bij kregen. Een formule die succes kende en in een aangepaste vorm terugkomt. Tijdens de eerste campagne werden 900 nachten geboekt waarvan er 300 werden betaald door de stad.

1 nacht gratis
Ondanks een veelbelovende start zorgde de tweede golf van het coronavirus voor minder verblijfstoerisme. Door de provinciale maatregelen en de mondmaskerplicht werd de communicatie rond de campagne even stopgezet. Nu die maatregelen minder streng zijn werd de campagne aangepast. Om het verblijfstoerisme nog meer te steunen wordt het aanbod nu aangepast tot één nacht boeken en een tweede gratis.

Prikkelend
Het arrangement omvat de overnachtingen, het ontbijt en een gratis Prikkelpakket. Die ‘prikkelpakketten’ omvatten kortingbons voor toeristische attracties en Mechelse specialiteiten. Een bierdegustatie in De Vleeshalle, proeven van Gouden Carolus brouwerskaas, of proeven van chocolade maantjes. Verder brengt een boekje met stadswandelingen de bezoeker langs de meeste Mechelse bezienswaardigheden. Hiermee wil het stadsbestuur benadrukken hoe belangrijk Toerisme is voor een bruisende stad.
www.visitmechelen.be/1000gratisnachten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*