100 jaar Debic

Uw eigen talent en creativiteit zijn essentieel voor u als chef. Maar om de beste resultaten te behalen, is een sterk team onmisbaar. Debic maakt al 100 jaar deel uit van keukenteams in binnen- en buitenland. Want met een roomassortiment ontwikkeld voor en door chefs, gaat Debic enkel voor het allerbeste.

Zoals Debic Room 35% en 40%, bijvoorbeeld. Romen die elk team compleet maken dankzij hun uitstekende kwaliteit, veelzijdigheid en échte roomsmaak.

Debic & chefs: teamwork om van te dromen

Dat het roomassortiment van Debic veelzijdig is, bewijst topchef Gert De Mangeleer (Hertog Jan*** Restaurant Group), die tijdens dit feestjaar aantreedt als Debic-ambassadeur. “Debic Room 35% is de perfecte passe-partout. Ik gebruik hem in alles. Sauzen, patisserie, amuses … noem maar op. Dat maakt het zeer interessant omdat ik geen 35 verschillende ingrediënten nodig heb.”

Vier mee met Debic

Debic viert zijn 100ste verjaardag en de cadeaus, die zijn voor u. Zo beleeft u nog meer plezier aan onze roomspecialiteiten. Bij een bestelling van 24 L Debic Room 35% en/of Debic Room 40% ontvangt u een leuke extra*: een superhandige rol gouden spuitzakken.

Plaats nu uw bestelling via www.debicpromotions.be/nl/creme-de-la-creme.

*Alle actievoorwaarden vindt u op de website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*