10 populaire chefs lanceren uniek digitaal foodplatform

Tien Vlaamse chefs, een mix van klinkende namen en aanstormend talent, bundelen hun kennis en kunde vanaf 7 november in Cook At Home, een interactief en laagdrempelig food- en kortingsplatform. Het unieke project laat elke gebruiker toe om recepten en weekmenu’s op maat te creëren, maar zet ook in op minder voedselverspilling. Cook At Home kan bovendien elke abonnee zelfs geld opleveren via kortingen op zowel restaurantbezoeken als keukenmateriaal.

Piet Huysentruyt, Nathalie Meskens, Wout Bru, Peter De Clercq, Sandra Bekkari, Fatima Marzouki, Marcelo Ballardin, Marco Cellini, Chloé Lauwers en Oliver Van Nueten. Deze tien culinaire toppers delen vanaf vandaag hun persoonlijke recepten, kooktechnieken en hun eigen favoriete adresjes via Cook At Home, het enige interactieve video- en kortingsplatform voor kookliefhebbers.

Behind the scenes met enkele Cooks At Home

Uniek concept met gepersonaliseerde kookbijbel
Elk van de tien chefs presenteert zijn eigen keuken, maar via Cook At Home kan de gebruiker van elk gerecht uit deze digitale kookbijbel – waar elke dag een nieuw recept aan wordt toegevoegd – zijn eigen creatie maken, zoals bijvoorbeeld een vleesgerecht van Piet Huysentruyt combineren met saus uit het culinaire arsenaal van Fatima Marzouki. Die persoonlijke creaties kunnen telkens digitaal bewaard worden voor jezelf om te delen met familie en vrienden. Wie een bepaalde allergie heeft of enkel vegetarische of veganistische gerechten wil, kan ook dat via zijn persoonlijk profiel als automatische filter selecteren. Bovendien heeft het platform ook gerechten voor de jonge(re) foodies, met onder andere vegetarische en feestelijke kindergerechtjes en gezonde, maar ook betaalbare studentenkost.

Betere boodschappenlijstjes en minder voedselverspilling
Daarnaast creëert het platform, om voedselverspilling tegen te gaan, automatische boodschappenlijstjes op maat van jouw gezinssituatie en met één klik op je smartphone. Je leert er ook nieuwe kooktechnieken toepassen en bespaart met dit unieke all-in-one concept ook geld. Zo beveelt elke chef zijn verborgen parels uit het Vlaamse culinaire landschap aan waar je dankzij het platform goedkoper kan gaan eten, maar scoor je ook kortingen op professioneel keukenmateriaal van diverse topmerken zoals onder meer KitchenAid, Demeyere, Staub en Zwillinger en ook zelfs op een nagelnieuwe keuken van Keukens De Abdij voor wie thuis renovatieplannen heeft.

Persoonlijke QR-code voor kortingen
Het platform werd op 7 november gelanceerd als een website die toegankelijk is via alle webbrowsers, zowel via computer, laptop, tablet als via de smartphone. Voor die twee laatste is er ook een Progressive Web App die minder opslag en minder updates vraagt dan een klassieke app en ervoor zorgt dat je je favoriete foodplatform altijd op zak hebt. Via de applicatie krijg je een persoonlijke QR-code die aan je account gelinkt is en activeer je het kortingssysteem van Cook At Home voor de restaurants en het professionele kookmateriaal. In de komende maanden zal het platform verder uitgebreid worden met tal van bijkomende features en extra partners die exclusieve Cook At Home-deals zullen aanbieden.

Over het platform
Iedereen kan zich via www.cook-athome.be lid maken volgens twee formules: Sweet en Spicy. De eerste formule geeft voor €9,99 per maand of €109,89 per jaar toegang tot alle recepten en video’s, kortingen bij alle partners en restaurants en de mogelijkheid om toegangstickets te kopen tot de toekomstige live-events van Cook At Home. De tweede formule Spicy kost €19,99 per maand of €219,89 op jaarbasis. Die formule levert nog hogere kortingen op bij de partners en een verlaagd tarief voor de live-events, en blijf je ook van de restaurantkorting genieten. Een abonnement kan je trouwens ook als (oudejaars)cadeau aanschaffen om aan familie en vrienden te schenken of als bedrijf voor je medewerkers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*