Bezoek gratis Tendence 2019, de trendsettende beurs voor consumptiegoederen.

Van zaterdag 29 juni tot  maandag 1 juli vindt in Messe Frankfurt Tendence 2019 plaats, en is zo geëvolueerd van 4 naar 3 dagen. Verkopers en aankopers van grote handelsorganisaties komen naar Tendence om de must-haves te ontdekken voor een succesvol herfst/winter seizoen en de komende lente/zomer 2020.

Met ongeveer 1.000  internationale exposanten en ca. 20.000 bezoekers biedt het evenement in Frankfurt een perfect overzicht van de markt. Ontdek nieuwe producten en ideeën voor Concept Stores. Krijg inspiratie en tips voor het ontwikkelen van uw verkoop aan de Tendence Academy. De duidelijke structurering van de Tendence in doelgroeprelevante categorieën biedt gedetailleerde begeleiding voor kopers, en faciliteert hen in het zoeken en vinden van nieuwe producten en diensten.

In hal 8.0 vinden we het nieuwe concept ‘Style City’. De ganse hal is gestructureerd als een conceptstore, en bezoeker kunnen een rijke variatie aan lifestylewerelden vinden – Modern, Earth, Urban, Cosy, en Adventure. Bezoekers vinden vlot hun weg dankzij kleurencodes en pictogrammen.  

In hal 9.0 vinden we de Moment Market, waar decoratieve elementen voor het ganse jaar en voor elke gelegenheid aangeboden worden. Sunshine State in hal 11.0 presenteert trendy items (in- en outdoor) voor de lente en zomer van 2020, terwijl Design City in de nieuwe hal 12.0 klassieke, tijdloze, moderne en puristische design brengt voor de high-end consumenten. In de Talentruimte in Design City is er aandacht voor authentiek, mode en unieke handgemaakte sieraden en horloges, lederwaren, tassen, mode-accessoires, reiskoffers en accessoires, beauty accessoires, lichaamsverzorging en wellness artikelen.

Meer info via www.tendence.messefrankfurt.com, of via het kantoor van Messe Frankfurt in Brussel, info@messefrankfurt.be, tel. 02 880 95 88.

Dankzij Hotel Business kan u gratis Tendence bezoeken. Stuur daarvoor een mailtje naar katrien.galle@messefrankfurt.be met vermelding “gratis naar Tendence via Hotel Business” en u krijgt uw ticket per mail toegestuurd. Het ticket is de hele duur van de beurs geldig en kost aan de kasse 27€.