Horecaplatform

Horecaplatform.be is hét platform voor de Belgische horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche. Horecaplatform.be heeft verschillende onderdelen, waaronder een digitale nieuwsbrief, een immo- en een vacaturesite, een horecaleveranciersgids, en de digitale magazines van Evolution Media Group.burgman security nl brother_F&M_11-04 tot 11-05-nl

Laatste berichten


Beurzen - congressen - evenementen

6 topchefs samen aan het fornuis voor ‘The Great Belgian Beer Dinner 2014’

11/04/2014

Op dinsdag 22 en woensdag 23 april wordt de derde editie van ‘The Great Belgian Beer Dinner’ georganiseerd. Vanaf 19 uur serveren vijf Belgische koks en één Amerikaanse chefkok in stadsbrouwerij Gruut te Gent een indrukwekkend 8-gangendiner met Belgische kwaliteitsbierenDe zes koks die instaan voor het menu van 'The Great Belgian Beer Dinner 2014' zijn Hilaire Spreuwers van restaurant ‘BitterZoet’ (Zonhoven), Tom De Four van ‘De Heeren van Liedekercke’ (Denderleeuw), Vincent Florizoone van ‘Grand Cabaret’ (Nieuwpoort), Sam Van Houcke van Onder de Toren (Hansbeke), Stefaan Couttenye van ’t Hommelhof (Watou) en Chris Lively (de Amerikaanse chef die in één van de ‘Fier op ons Bier’-commercials voorkomt) van Ebenezer’s Restaurant & Pub uit de Amerikaanse staat Maine. Dit jaar vindt het evenement plaats in een echte brouwerijomgeving, nl. brouwerij Gruut in het Gentse stadscentrum. Aanvankelijk was er maar één avond gepland, maar wegens de massale vraag besliste het bestuur van Lekker Vlaanderen om een tweede dineravond te organiseren.Tijdens de GBBD-editie van 2014 neemt zythologe Sofie Van Rafelghem de taak van biersommelier waar. Een enthousiast team van de Gentse Biervereniging serveert de bieren. ISPC, de specialist voor horecaprofessionals, en Eaulala zijn projectpartners. Voor de bediening van de gerechten wordt een beroep gedaan op de medewerkers van Mise en Place. The Great Belgian Beer Dinner wordt georganiseerd door vzw Lekker Vlaanderen, die o.a. foodpairing met Belgische bieren promoot. 

Voor info en reservatie: www.lekkervlaanderen.beVerenigingen - Federaties

Gids Les Grandes Tables du Monde 2014 voorgesteld

11/04/2014

Op dinsdag 1 april 2014 werd de jaarlijkse gids Les Grandes Tables du Monde 2014 voorgesteld in de salons Baccarat te Parijs, in aanwezigheid van de leden en de pers. België heeft 11 leden, waarvan Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt de nieuwkomer is. 

 Vacatures

Gezocht: voltijdse hulpkok en een kelner-barman.
14/04/2014

Wij zoeken nog een voltijdse hulpkok (zelfstandig hapjes kunnen klaarmaken en de HACCP-regels strikt naleven) en een kelner-barman met wijnervaring voor een nieuwe wijnbar in Gent-Steendam 53.


Bistro 't Zwart Huis vraagt: Sous chef (voltijds ) en extra's gevraagd (jobstudenten)
17/02/2014


Vacature Zaalmanager
17/02/2014

Voor het trendy restaurant van topchef Quyen Truong Little Asia in Brussel, zijn wij op zoek naar een ervaren en tweetalige (NL/FR) zaalmanager.


Restaurant De Savoye zoekt zaalmedewerker (M/V)
24/01/2014

Restaurant De Savoye zoekt zaalmedewerker (M/V)
Liefst ervaring en/of studie in de gastronomische richting.


ADVISEUR OOST EN WEST VLAANDEREN (M/V)
12/08/2013


Toon alles

Immo

Te huur in Nieuwpoort aan Zee
09/10/2013


Te Koop - Opwijk
01/08/2013


Horecaruimte in centrum Nazareth
01/08/2013

horecaruimte 500m2 + 1060m2 parking voor 40 auto's in centrum nazarerth op hoekligging en hoofdweg deinze-gavere-eke-oudenaarde-deurle-st.martens latem


Toon alles
 
 
by communitysoft.com