LaLorraine-nl

De Neve Roomcentrale (Kuurne) en Horeca-Totaal (Brugge/Oostende) starten samenwerking

De Neve Roomcentrale en Horeca-Totaal sloten recent een samenwerkingsakkoord. Daarbij bundelen ze de krachten voor de verdeling van hun producten naar het brede horecakanaal.

De Neve Roomcentrale in Kuurne is zeer bekend als producent en verdeler van zuivelproducten. Het bedrijf produceert room onder eigen naam, maar verdeelt naast het eigen merk ook alle grote zuivelmerken aan verschillende sectoren.  Horeca-Totaal, met vestigingen in Brugge en Oostende, biedt naast internationale producten ook een rijk assortiment van artisanale, lokale, duurzame en innovatieve producten. Ruim 85% ervan vindt zijn weg naar de horeca in West- en Oost- Vlaanderen en ook de provincie Antwerpen. De overige 15% is bestemd voor ziekenhuizen, scholen en diverse instellingen. 

Horeca Totaal verrijkt zijn zuivelafdeling met de producten van De Neve Roomcentrale en zal daarbij instaan voor de logistiek naar het cliënteel van De Neve. Door deze samenwerking kan Horeca Totaal de zuivelproducten aanbieden aan competitievere prijzen. 

Dirk De Neve, zaakvoerder van De Neve Roomcentrale, en Roderick D’Hoore, zaakvoerder van Horeca-Totaal, zien hun samenwerking als een schoolvoorbeeld van een win-win. Beide bedrijven kunnen nog sterker focussen op hun sterktes en zo hun klanten beter bedienen. De samenwerking heeft ook geen negatieve consequenties voor de tewerkstelling.

by communitysoft.com