Quiet hotel awards

Op 20 december zijn de wereldwijde Quiet Hotel Awards 2017 uitgereikt. Na een zorgvuldige beoordeling van meer dan 157 hotels die in het bezit zijn van een Quiet Room® label, zijn zoals ieder jaar de deelnemende hotels zorgvuldig onderzocht door de Stichting Quietroom. Het Mövenpick Hotel, dat aan het Amsterdamse IJ ligt, is in 2013 gerenoveerd en ontving in 2017 het QR label voor alle kamers, met 31 kamers in de hoogste stilte-categorie. 

 De excellente prestaties van het Mövenpick Hotel City Centre op het gebied van geluidsisolatie zijn mede te danken aan de toepassing van QR-gecertificeerdfe producten en leveranciers, die garanderen dat deze voldoen aan de hoogste standaarden.De beoordeling is uitgevoerd door de onafhankelijke stichting Quietroom, die toeziet op de kwalificatie van hotels voor het Quiet Room® label

 De Quiet Hotel Awards zijn een initiatief van de stichting Quietroom, die als oogmerk heeft om de ontwikkeling van stille hotelkamers te stimuleren en de kwaliteit van het Quiet Room® label te bewaken. Het Quiet Room® label is een objectieve maatstaf voor de mate van geluidsisolatie van hotelkamers. (JV)

by communitysoft.com