Chez Claire

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde maakten in 2012 naam en faam met hun innovatieve WASBAR-concept . Een wassalon waar ook iets kon gedronken worden of de maag kon gevuld worden tijdens de grote of kleine wasjes. In 2015 verkochten ze WASBAR. En nu zijn ze toe aan een nieuwe uitdaging. Over twee maanden openen ze zowel in Antwerpen als in Gent ‘Chez Claire’ met luxueuze éclairs.

 

Chez Claire stelt voor: de ‘haut éclair’, vernieuwd en verbeterd. In niet minder dan 13 smaken, waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate, én een versie voor de fans met voedselintoleranties, brengt Chez Claire een mooi menu dat je ter plaatse zult kunnen degusteren of meenemen in cadeauverpakking. Ondertussen is de patisseriechef van Chez Claire ook volop aan het experimenteren met ‘vegan éclairs’, zodat iedereen binnenkort kan meegenieten van deze heerlijke gebakjes. Chez Claire zal ook haar eigen huismerk champagne ‘Cuvée Claire’ aanbieden, zodat klanten hun favoriete éclair kunnen degusteren bij een coupe champagne. Voor het uittekenen van het interieur klopten ‘De Jongens’ aan bij het Antwerpse Pinkeye, de designstudio die samen met hen ook het concept voor WASBAR uitwerkte. (JV)






Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com