Ardo schenkt €8.000 aan Music For Life

Ardo heeft op 22 december met veel trots een cheque voor Music For Life gaan afgeven in domein Puyenbroeck in Wachtebeke!

Alle collega’s van Ardo Ardooie, Ardo Koolskamp en Ardo Kortemark hebben maar liefst voor €4.000 soep verkocht (of nog 1.000 liter soep). De directie heeft dit bedrag verdubbeld, zodat Ardo een mooie cheque van €8.000 kon afgeven

 

Als producent van vriesverse groenten, fruit & kruiden lag het voor de hand dat Ardo een steentje wou bijdragen aan de warmste week van Studio Brussel, en dit met vier ‘soepacties’ gedurende de maanden november en december. Immers, de groentetuin om een lekkere soep te bereiden ligt bij Ardo voor het grijpen in hun diepvriezers … Alle collega’s in het bedrijf en hun familieleden/vrienden de mogelijkheid om ‘de warmste soep’ aan te kopen. De opbrengst van deze soepactie werd dan nog verdubbeld door de directie en wordt geschonken worden aan 4 verschillende doelen, gelinkt aan de 4 soepacties, nl 'warmste rode soep', 'de warmste groene soep', 'de warmste witte soep' en 'de warmste soep'.  De uitgekozen doelen zijn nauw gelinkt aan enkele collega's binnen Ardo: KOCK De Hoge Kouter, TCK Nieuwland, Project Samen kansen bouwen en tenslotte Missing You vzw.  Elk van deze goede doelen kunnen elke extra steun goed gebruiken. 

 

by communitysoft.com