LaLorraine-nl

Pillows Grand Hotel Place Rouppe geopend

Na de opstart van dit nieuwe hotelconcept in Nederland, opent Pillows Hotels nu eindelijk ook een eerste hotel in onze hoofdstad. Pillows Grand Hotel Place Rouppe (vroeger Sandton Hotel) verwelkomt iets later dan oorspronkelijk verwacht – wegens langer dan geplande werken - gasten in een uniek hotelconcept waar luxe gelijk staat aan overnachten in een prachtig hotel dat het karakter uitdraagt van een groot woonhuis en waar charme en warme ambiance elkaar vinden

In het Pillows Grand Hotel Place Rouppe schuif je bij aankomst gezellig aan bij de centrale welkomsttafel, terwijl de host je favoriete drankje uitschenkt. Tijd om even te bekomen van de reis, en je kan meteen vragen stellen over evenementen of interessante plekken om te bezoeken in de Belgische hoofdstad.Hotelmanager Nikolaas de Boodt wil de gasten een waar home away from home-gevoel bezorgen in een charmante en tegelijkertijd luxueuze sfeer middenin het drukke Brussel.Dat huiselijke gevoel zet Pillows Hotels verder voort door zijn bezoekers ook te verwennen met clockless eating. Als gast bepaal je zelf wanneer je eet, de hele dag en nacht door, van kleine tussendoortjes tot volledige maaltijden.

The Living, Winebar & Lounge weerspiegelt de filosofie van het Pillows Grand Hotel Place Rouppe tot in de kern. Ontvangst, ontspanning in de lounge en eten en drinken in de Domestic Bar en Kitchen lopen hier naadloos in elkaar over en dit 24/7. Ook de kenmerkende stijl van het interieur valt op: ingetogen chique materialen, gezellige zithoekjes en een prachtige open haard. Daarnaast genieten hotelgasten de klok rond van een lekker glaasje wijn, een snelle lunch of een lokale specialiteit. De keuken wordt geleid door chef-kok Trung Hoang-Dat. Na zijn opleiding aan de Spermalie Hotelschool te Brugge, verdiende deze West-Vlaamse chef zijn sporen bij onder andere Alain Ducasse in The Dorchester 3* in Londen, Va Doux Vent 1* in Ukkel en La Durée 2* in Izegem.

Geheel volgens het luxe boutique-concept komen persoonlijke service en elegant design ook samen in de 43 unieke kamers en luxesuites van het hotel. Alle hotelkamers lijken op maat gemaakt en voelen persoonlijk aan, terwijl ze ook stuk voor stuk pure klasse uitstralen met veel licht, luxueus bedlinnen, ultra-comfortabele bedden én stilte.

Vanaf eind maart 2018 kunnen de hotelbezoekers nog meer luxegevoel ervaren in de ruimten voor wellness en fitness, met een sauna en relaxruimte, een Turks stoombad, een yogakamer en een vertrek voor beautybehandelingen en massages. Andere specifieke voorziening in het Pillows Grand Hotel Place Rouppe zijn De Salons. Kleine groepen van 10 tot 20 personen kunnen deze reserveren voor Private Dinings. Verder doen deze kamers ook dienst als vergaderfaciliteit met hoogwaardig audiovisuele apparatuur, zoals een groot tv-scherm met draadloze verbinding, soundbar en aansluitingen voor laptops.

by communitysoft.com