Catering Van Eyck: Culinaire traditie krijgt een nieuwe naam

De naam Van Eyck is in de provincies Antwerpen en Limburg een gekende naam in het culinaire landschap. Bij het continu zoeken naar smaakvolle innovatie en klanttevredenheid, bleek dat het tijd was voor een nieuwe stap in de rijke geschiedenis van het familiebedrijf. Alle activiteiten rond catering op locatie worden gebundeld onder de nieuwe naam: Catering Van Eyck.

 

Tot nu toe waren cateringactiviteiten op locatie van het familiebedrijf ondergebracht in drie ondernemingen, Dinner Events in Westmalle, VR Catering in Lint en Meeza catering, vooral aanwezig op Flanders Expo en Antwerpen Expo. De expertise en de activiteiten van die bedrijven wordt nu samengebracht op de hoofdzetel in Malle.

VR  Catering is vooral bekend als traiteurservice voor feestelijkheden op locatie en als huiscateraar van SK Lierse. Meeza staat voor de activiteiten in bedrijfs- en beurscatering. Dinner Events tenslotte maakte faam op grote events zoals de Grote Prijs motorcross Lommel, Sluitingsprijs Malle, Herentals Fietst-Feest en als cateraar van KV Mechelen en grote bedrijfsevents zoals onlangs het personeelsfeest van Alken-Maes.

Meer info op www.cateringvaneyck.be of www.groepvaneyck.be

 


Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com