Magazines online

Ook voor ons als uitgeverij van B2B magazines voor de horecasector, is een herfst en eindejaar zonder events als Horeca Expo (met de vele randactiviteiten zoals wedstrijden, Michelinproclamatie, enz.) en zonder veel perspectief op korte termijn voor zowel horecaondernemers als toeleveranciers, een ongeziene periode. Wij blijven jullie informeren, zowel online als via onze gedrukte magazines.

Eerstdaags valt bij de hoteliers en B&B uitbaters het magazine Hotel Business in de bus. Met een aantal interviews (Ivo Van Itterbeeck van Daedalus, Pierre Fivet van ABTO, Baptiste van Outryve van Roompot), hotelreportages (Botanic Sanctuary Antwerp, A-Stay Hotel Antwerp, Plopsa Hotel De Panne, enz.) en aandacht voor toegangscontrolesystemen, PMS-systemen, de badkamer, en wellness. Kortom, opnieuw heel wat interessante literatuur. Online kan u het nu reeds lezen via https://magazines.evolution.be/hotel-business-november-2020/

In Frituur&Snack – het magazine voor de friturist, snackbaruitbater en fast service food restaurants –  hebben wij het over het belang van een goed advies bij frituurinrichting, vindt u reportages over een aantal frituren (Miranda Kontich, Joke Aarsele, Food Faktorie Neeroeteren, De Maretak Adinkerke), brengen we een trendpresentatie over De Kroket en over ‘Loaded fries’, en zien we dat reserverings- en bestelsystemen door corona in de lift zitten.  Online te lezen via https://magazines.evolution.be/frituur-snack-november-2020/

In een Horeca Special bijlage die centraal in onze 5 horecagerichte vakbladen verschijnt, vindt u ook interviews met Danny Van Assche (nu UNIZO, voordien Horeca Vlaanderen) en Ludo Geurden (voorzitter Horeca Vlaanderen). Online te lezen via https://magazines.evolution.be/horeca-special-2020/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*