Horecaplatform

Horecaplatform.be is hét platform voor de Belgische horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche. Horecaplatform.be heeft verschillende onderdelen, waaronder een digitale nieuwsbrief, een immo- en een vacaturesite, een horecaleveranciersgids, en de digitale magazines van Evolution Media Group.



burgman security nl brother_F&M_11-04 tot 11-05-nl

Laatste berichten


Wedstrijden

SCAE kiest voor Rombouts als koffiebrander

22/04/2014

Op 25 april 2014 organiseert SCAE België hun jaarlijkse cuptasting wedstrijd en op 29 de Latte Art wedstrijd. De organisatie vroeg Rombouts een aantal superieure koffie’s te branden voor deze gelegenheid. De Specialty Coffee Association of Europe (SCAE) organiseert ook dit jaar hun cuptasting en Latte Art wedstrijd. Deze competitie betekent voor veel barista’s een grote kans om zichzelf te bewijzen. De SCAE vroeg Rombouts – en hun Specialty Coffee departement in het bijzonder -  om voor hen koffie te branden. Voor de Cuptasting wedstrijd zal Rombouts 20 “Single Estate” koffie’s branden. Dit wil zeggen dat deze koffie volledig traceerbaar is, niet alleen tot in het land van productie maar tot op de plantage. Deze koffie is dus geen mengeling van verschillende kleine bedrijven maar is afkomstig van 1 plantage. Voor de Latte Art koos de organisatie voor de “Campione Barista” koffie van Rombouts. Uiteraard is Rombouts trots dat onze kennis en expertise voldoet aan de strikte regels die gelden om deze uitgelezen koffie’s zo te branden dat hun smaakprofielen volledig tot hun recht komen.

 



Algemeen

Dunkin’ Donuts kondigt plannen aan om restaurants te openen in heel België

22/04/2014

Dunkin’ Donuts, een van 's werelds meest toonaangevende ketens voor gebak en koffie, kondigde op dinsdag 22 april zijn plannen aan om restaurants te openen in grote stedelijke gebieden in België. Dunkin' Donuts blijft wereldwijd groeien en dit project maakt deel uit van een strategie om de aanwezigheid in Europa, een belangrijke regio voor het merk, te verhogen. Dunkin’ Donuts is op zoek naar gekwalificeerde, multi-unit bedrijvengroepen die over voldoende kapitaal beschikken en geïnteresseerd zijn om franchisenemer te worden. De franchisenemers moeten uitgebreide operationele ervaring hebben in de foodservicesector om het merk in heel België op de kaart te zetten. In een eerste fase ligt de focus op Brussel. Ideale kandidaten hebben een sterke financiële achtergrond, kennis van de lokale consumentenmarkt en ervaring met het succesvol uitbaten van horecabedrijven. Onze franchisenemers moeten ook bereid zijn om in de loop van de volgende jaren minstens 20-25 Dunkin' Donuts-filialen te openen op de lokale markt. Op 7 mei om 17.00 uur lokale tijd organiseert Dunkin' Donuts een webinar. Inschrijven voor dit evenement kan op http://dunkinbrands.force.com/internationalevents. Meer weten over de franchisemogelijkheden met Dunkin’ Donuts? Bezoek dan www.dunkinfranchising.com. Meer informatie over Dunkin' Donuts vindt u op www.dunkindonuts.com.



Ondernemingen - Bedrijven

Hellmann’s lanceert 4 sandwich- en hamburgersauzen op basis van groenten

22/04/2014

Unilever Food Solutions brengt onder het merk Hellman’s vier nieuwe sauzen voor sandwiches, burgers, panini’s, … voor de foodservice sector. Het gaat hierbij om sauzen op basis van groenten. Stuk voor stuk zullen ze een meerwaarde betekenen voor zowel de klassieke en populaire broodjes als voor de meer originele en innoverende recepten. De vier nieuwe varianten van Hellman’s zijn: Honing-Mosterd met mosterdzaadjes, Groene Pesto met Pecorino Romano kaas, Rode Paprika met Tabasco® saus en Zongedroogde Tomaten met Basilicum. Elke saus beschikt over een unieke textuur met een vetgehalte van 5 tot 11%. Ze zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers en conserveermiddelen. De sauzen hebben een rijke natuurlijke smaak en zijn direct te gebruiken. Voor de moodfilm, klik hier.



Vacatures

Gezocht: voltijdse hulpkok en een kelner-barman.
14/04/2014

Wij zoeken nog een voltijdse hulpkok (zelfstandig hapjes kunnen klaarmaken en de HACCP-regels strikt naleven) en een kelner-barman met wijnervaring voor een nieuwe wijnbar in Gent-Steendam 53.


Bistro 't Zwart Huis vraagt: Sous chef (voltijds ) en extra's gevraagd (jobstudenten)
17/02/2014


Vacature Zaalmanager
17/02/2014

Voor het trendy restaurant van topchef Quyen Truong Little Asia in Brussel, zijn wij op zoek naar een ervaren en tweetalige (NL/FR) zaalmanager.


Restaurant De Savoye zoekt zaalmedewerker (M/V)
24/01/2014

Restaurant De Savoye zoekt zaalmedewerker (M/V)
Liefst ervaring en/of studie in de gastronomische richting.


ADVISEUR OOST EN WEST VLAANDEREN (M/V)
12/08/2013


Toon alles

Immo

Te huur in Nieuwpoort aan Zee
09/10/2013


Te Koop - Opwijk
01/08/2013


Horecaruimte in centrum Nazareth
01/08/2013

horecaruimte 500m2 + 1060m2 parking voor 40 auto's in centrum nazarerth op hoekligging en hoofdweg deinze-gavere-eke-oudenaarde-deurle-st.martens latem


Toon alles
 
 
by communitysoft.com