Meat Expo & Broodway

Van zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober staan vakmanschap, maar ook beleving en fun voor de slagers en bakkers centraal in Kortrijk Xpo. 

Na een geslaagde metamorfose in 2015 en na 3 jaar wachten, is er opnieuw een Meat Expo – dé beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector, en Broodway – dé beurs voor bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders.  In totaal worden maar liefst 5 beurshallen ingenomen.  Dat betekent 30.000m² inspiratie.  Een indrukwekkend aanbod met heel wat nieuwigheden door een recordaantal exposanten.  Voor het comfort van de bezoekers werden de openingsuren uitgebreid : op zondag van 10.00-19.00 en op maandag-dinsdag-woensdag van 11.00-19.00u.  Traditiegetrouw zijn er heel wat wedstrijden waardoor het vakmanschap de aandacht krijgt dat ze verdient. Na het succes tijdens de vorige editie wordt de Street of Inspiration opnieuw geprogrammeerd. De Innovation Awards zijn dan weer nieuw en geven een overzicht van de innovaties bij de exposanten. (pvo)